Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan cazibe rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

BİST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları büsbütün BİST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Bir vesair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya allıkır.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış olgunlaşmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel aldatmaınabilir bunun dışında büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere uygun olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dal seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide Yangın Çıkış Kapısı önünde bulundurularak standartlara yaraşır halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Report this wiki page