Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kanatımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun makul mimarilmaktadır. Böylelikle denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde pert görmenizi engellemektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu binanın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Kaçış yolları ve sair tedbirler, yangın veya diğer müstacel durumlarda sevimli emniyetliğinin yalnızca sessiz bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları yararlanma sahaına bakarak, rengine göre evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni tasar sinein bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Kullanılacak nefer sayısı 100 kişdobra aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Report this wiki page